Bortoli відзначив першу річницю

1 грудня готель Bortoli, що розташований в центрі Одеси, відсвяткував перший рік успішної роботи.

Здавалося, тільки вчора одесити і гості міста зібралися на вулиці Торговій, 19, щоб споглядати відкриття нового стильного міні-готелю. І ось вже 1-го грудня, через рік, разом з приходом зими ми відзначаємо перший рік роботи Bortoli. Бризки шампанського, святковий торт, розіграші для гостей, щирі емоції та довгоочікувані зустрічі — саме так ми і представляли цей день.

Жоден гість не залишився без подарунка — всіх чекала безпрограшна лотерея. Фірмові сувеніри, знижки на подальше проживання — гості були дуже раді такому несподіваному фарту.

Спогад — частка вічності

За келихом шампанського ми згадали з чого ж все почалося. Задумка про створення затишного готелю в центрі Одеси, де гостям будуть радіти, як зустрічі з рідними, зародилася ще в 2016 році. Місту був необхідний абсолютно новий, душевний і одночасно стильний, концептуальний готель. Команда Ribas Hotels Group і досвідчені архітектори IMLA architects з палаючими очима взялися втілювати цю ідею в життя.

«Ми робили все, щоб зрозуміти потреби гостей — ночували в номерах, годинами перебували в готелі. Адже тільки так можна зрозуміти, що необхідно доопрацювати, щоб гості відчували себе як вдома », — керуюча готелем Bortoli ділиться з нами історією створення готелю.

Коридори готелю червоною ниткою (а точніше — зеленою) ведуть до садів Марселя. Яскрава жовто-зелена кольорова гама і живі рослини дарують відчуття літа, що триває 365 днів на рік. Але ще більш захоплююча магія відбувається в номерах: після насиченого дня ви лягаєте на ліжко і уявляєте, що знаходитесь під гілками великої тополі. Крізь листя проглядаються нічні зірки — такі ж яскраві, як лампочки на стелі номерів Bortoli.

Зимова зустріч біля тополі

Як і легендарний парк Марселя, готель «Бортолі» має свою захоплюючу історію. На терасі готелю росте двохсотлітня тополя. За легендою, сам російський поет Олександр Пушкін посадив його біля будинку своєї коханої. Інші свідки кажуть, що бачили його, підіймаються по гілках — вже дуже хотів він побачити красуню Амалію Ризнич. Ніхто не знає напевно, що відбувалося тут у далекому 1820 році, але атмосфера цього місця однозначно навіває романтику і надихає.

Приємно згадати «Літературно-мистецький вечір у тополі», що ми провели цього літа. 3 серпня на терасі Bortoli зібралися цінителі сучасного мистецтва. Три молоді та амбітні одеські поетеси, дегустація вина і розмови про високе — спогади про літній творчий вечір гріють душу.

Що від серця виходить — до успіху має привести

Всі ми любимо підводити підсумки і аналізувати пройдений за рік шлях. По правді кажучи, результати роботи нас не можуть не радувати. Хочемо поділитися і з вами своїми досягненнями:

  • Оцінка 9,2 з 10 на Booking.com
  • 222 позитивних відкликання на Booking.com

За рік існування готель Bortoli безумовно сподобався всім, кому пощастило тут побувати. При виїзді гості дякують за приємну атмосферу, чуйність персоналу, тишу, тепло і затишок. Чи це не найкращий подарунок?

Впевнені, Bortoli чекає велике майбутнє. А поки, ми сподіваємося на перемогу на міжнародному конкурсі International Hospitality Awards в номінації Best Design Hotel і Opening of the year.

Приходьте на Торгову, 19 зігрітися чашкою кави і теплою атмосферою. Станьте частиною історії з Bortoli.

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами