Де відпочити у Коблево?

Плануєте відпочинок у Коблево? З нами ви відкриєте нову, якісну сторону курорту.

На березі Чорного моря, між Одесою і Миколаєвом розташувалося невелике селище під назвою Коблево. Курорт активно розвивається і на сьогодні вважається найбільшою рекреаційною зоною Миколаївської області. Чорноморська перлина має сприятливий клімат, широкі піщані пляжі і досить розвинену інфраструктуру. З кожним роком туристичний потік тільки збільшується.

 

Як протікає відпочинок на курорті, чим зайнятися і куди сходити?

Пляжі

Коблево  - це, в першу чергу, пляжний відпочинок. Зручний мілководний піщаний вхід у море сприятливий, як для дорослих, так і для самих маленьких мандрівників. Довжина берегової лінії складає близько 7 км. Більшість пляжів належать готелям, тому вхід на них платний. Також є безкоштовні дикі і облаштовані пляжі.

Пляж Bora Bora
Знаходиться в центрі курорту, повністю обладнаний шезлонгами (ліжками) і парасольками. Вхід безкоштовний, обладнання платне. Ціни залежать від вибраних меблів і розташування. Окрім краси пляжної смуги і релакс-відпочинку, тут вас очікуватимуть вечірні розважальні шоу-програми, ресторан, нічний клуб, і спортивні змагання.

Кришталевий пляж

Пляж належить готелю Crystal Beach Koblevo, вхід відповідно платний, в ціну входить шезлонг і парасолька. Крім основного обладнання на території є басейн, волейбольний майданчик і кафе.

Не залишайте без уваги і дикі пляжі Коблево, вони до вподоби особливо тим, хто любить тишу, повне єднання з природою та відсутність інфраструктури. Тільки спокій і простір. На відносно безлюдному пляжі можна з легкістю розташовуватися з наметом або тентом, як вам буде комфортніше. Вночі видовищем, що особливо запам'ятовується, стануть серпневі зорепади і море, що фосфорить.

Що варто відвідати у Коблево?

Винзавод "Коблево"

У 1790 році деякий англієць Томас Кобле (власне той герой, на честь якого і названо селище "Коблево") почав культивувати виноград. І через 200 років, був побудований український винзавод ЧАО "Коблево", який тепер має світову популярність. Площа виноградників винзавода близько 2,5 тис. гектарів. У ньому проводять екскурсії для всіх бажаючих з детальною розповіддю про історію створення, технології і звичайно дегустацію під наглядом професійного сомельє.

Аквапарк

В Коблево їх два. Один вважається найбільшим на південному узбережжі. Басейни у обох наповнюють артезіанською водою, деякі з них мають джакузі з гідромасажем просто неба. На території також присутній міні-готель, який ми рекомендуємо бронювати заздалегідь. Ввечері вас очікуватимуть шоу-програми і водна анімація.

Дельфінарій
Дорослих і дітей дуже порадують денні і вечірні шоу від різноманітних морських мешканців: леви, котики і дельфіни. Які танцюють, співають і виконують досить складні трюки.

Родео Парк
Комплекс розваг для дозвілля усієї сім'ї. Парк оформлений у стилі Дикого заходу. Тематичні розваги для дорослих і дітей, батути, різноманітні атракціони, міні-гольф, катання на квадроциклах, стрільба в тирі (з арбалета, лука або пейнтбольної рушниці).

“Луно-парк”
Яскраві вогні парку і десятки атракціонів, як для дорослих, так і для дітей, будь-якого віку. Американські гірки, кімната страху, каруселі, ігрові автомати і інші розваги порадують кожного до найпізнішої ночі.

Клуб-школи кайтсерфінгу
Кайтсерфінг допомагає подивитися на навколишній світ по-новому. Навчитися слухати вітер, парити над водою, гармоніювати з декількома стихіями одночасно.

Більшість людей закохуються в кайтсерфінг з першого разу. Вам буде запропоновано  особистий професійний інструктор з багаторічним досвідом роботи, що допоможе швидко і безпечно освоїти цей захоплюючий і оригінальний вид спорту.

 

Флайборд

Відносно новий атракціон на Чорноморському узбережжі в цілому, але вже набравший максимальну популярність. Це дуже цікаво і захоплююче. Хіба можна втратити можливість політати? А політати над морем і управляти заввишки - відвертий захват. Мало того, що це божевільно круто, так ще і корисно для здоров'я, як різновид фізичного навантаження. Послуги флайборда в Коблево знаходяться в декількох місцях на пляжах.

Риболовля
Любителів порибалити чекає така можливість на березі Тилигульского лиману з морською водою. Також риболовлю, можно влаштувати і у відкритому морі.


Лікувальні грязі

В трьох кілометрах від Коблево, між курортом і селом Кошари, знаходиться солоне озеро, яке славиться своїми лікувальними грязями. Під час відпочинку у Коблево у вас є унікальна можливість приїхати на берег озера, і оздоровитися, не гірше ніж на популярному “Куяльнику”. У сезон на березі озера ви зустрінете фахівців, які підкажуть особливості лікувальної грязі і тутешнього мікроклімату.

 

Соляна печера

В Коблево можна відвідати справжню соляну печеру. Вона знаходиться в пансіонаті “Блакитний Берег”. У печері штучно створений мікроклімат з використанням природних ресурсів для лікування багатьох захворювань, в т.ч. дихальних органів людини, а також профілактика багатьох інших недугів.


Устрична ферма

Перша устрична ферма в Україні відкрилася саме у Коблево, завдяки місцевій екосистемі. Устриці ростуть в чистому місці існування, що впливає на виражений смак молюсків. Тут проходять екскурсії з дегустацією, також ферму можна відвідати і в індивідуальному порядку, виключно заради поласувати морськими делікатесами.

Нічне життя

Для любителів нічних розваг на курорті, також є рекомендації по відвідуванню цікавих місць: Нічний клуб "Brazil" та Нічний клуб “Aqua” - місце для шумних вечірок і любителів активних танців після півночі, справжній рай для любителів дорослих танців.. Знаходяться в центрі Коблево, недалеко від пляжу.

 

Харчування та розташування в Коблево?

Варіацій щодо розташування безліч, найбільш рекомендований сучасний комплекс вілл та таунхаусів White Villas. Вілли різного розміру від 30 м2 до 120 м2, зі своїми терасами та територією, що охороняється, великим басейном, дитячим майданчиком та міні-аквапарком. До послуг відпочиваючих також бар з різноманітним меню. 

 

У Коблево різноманіття закладів громадського харчування.Ціни відрізняються залежно від рівня та розташування. В місцях на березі моря, чек буде завжди вищий. Неможливо уявити морський курорт без морепродуктів. Самим кращим місцем для купівлі морської продукції в Коблево вважається ринок "Міні Привоз". Тут можна знайти все: від сушеної щуки до маринованих в різних соусах мідій і інших молюсків.

Мережі кафе швидкого харчування, піцерії, ресторани української кухні, та інше. Рекомендуємо для відвідування: Кобле Кабана, "Рыбная Таверна", PoolLounge, Ресторан «Глечик», Ресторан DelMar.
 

Топ 3 рекомендованих місць у Коблево для розташування та харчування:

1.White Villas 

  2. Дельфин

  3. Atlantic

 

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами