Осінні знижки та спеціальні пропозиції для відвідувачів RHG — такого ми ще не робили!

Впевнені, цим новинам будуть раді не тільки шанувальники мережі готелів, але й підприємці! Ідею ми виношували дуже довго і нарешті можемо вам про неї розповісти.

Не будемо тягнути зі вступами — ми ініціювали та запустили 3 нові послуги для гостей мережі, які не тільки заощадять ваші гроші, а й принесуть ще більше задоволення.

Детальніше про нововведення і про те, як створюється готельний сервіс майбутнього — в нашій статті.

Як з'явилася ідея?

Давайте визнаємо, 2020 — рік досить незвичайний і непростий. Кордони для подорожей закриті і навіть мандрувати між містами стало набагато складніше. Не кажучи вже про те, що пандемія вплинула на доходи українців — причому, як підприємців, так і найманих робітників. Іншими словами, нам залишалося тільки мріяти про зустріч з вами.

Ми б могли лише погодитися з цією ситуацією, але це не наш підхід. RHG в будь-якій ситуації знаходить вихід. Усією командою ми вирішили запустити послуги, які зроблять готелі доступнішими і привабливішими для народу. Ну дуже ми по вам скучили! Далі розповімо, що ж ми придумали.

«Зручна доба»

Послуга, яку чекали всі, а особливо дівчата! Ця послуга не тільки надасть вам можливість зібратися без поспіху, але й збереже ваші фінанси без обмеження часу перебування на відпочинку в готелі.

А зручна доба тим, що заїхати ви можете, коли хочете, а виїхати через 24 години. Ми скасували час заїзду і надали вам максимальну свободу вибору. Гості готелю Bossfor вже можуть скористатися всіма перевагами «зручної доби». Далі запуску послуги очікують Play Hotel, Bortoli і Wall Street.

Якщо раніше можна було заїхати тільки з 14:00 або доплачуючи за ранній заїзд, то зараз гості можуть приїхати в будь-який час в межах заброньованої дати.

Заїжджаєте о 18:00? Тоді ми закріпимо за вами час виїзду 18:00 наступного дня. Залишитися можна хоч на 2 тижні. І тоді ... ми вам надаємо ще більше знижок і послуг. О так, це ще не все. Заінтригували? Читайте далі.

Long Stay

Знижки та бонуси на проживання від 14 днів. Віддавши перевагу готелю, а не квартирі чи апартаментам, ви отримаєте багато переваг за такі ж самі гроші.

Що входить в послугу:

  • ▪️консьєрж-сервіс — рецепція замовить таксі і принесе їжу в номер, варто вам лише зателефонувати;
  • ▪️міні-бар за зниженою ціною;
  • ▪️заміна білизни за собівартістю прання.

Скільки ж ви заощадите?

Вартість проживання:

  • ▪️ на 2 тижні: от 4500 грн (економія від 64% за номер «Стандарт»).
  • ▪️ на місяць: від 7000 грн (економія від 73% за номер «Стандарт»).

Цю послугу ми пропонуємо наразі тільки відвідувачам готелю Bossfor. Таким чином проживання в елітній Аркадії стало як ніколи доступним.

Business Stay

Спрощені умови на оренду приміщення під офіс або кабінет. Всього 7 тисяч гривень на місяць — і у вас свій особистий робочий простір, де вам ніхто не буде заважати. Тиша і спокій у самій Аркадії в готелі Bossfor. Рідкість, погодьтеся? З бонусів — на рецепції вам замовлять обід або таксі, а у вартість оренди входить високошвидкісний інтернет.

Важлива замітка і порада від нас. Business Stay особливо підійде для облаштування косметологічного кабінету або масажного салону. За нашою статистикою, гості готелю з радістю користуються послугами краси у готелі. Це означає, що прибутку буде ще більше!

Ми віримо, що завдяки цим послугам ми виведемо готельну індустрію в Україні на новий рівень. А ще ми вже дуже скучили за вами. Приїжджайте швидше!

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами