Подорожі під час війни: куди поїхати українцям та чи доречний відпочинок взагалі?

Хто з нас за ці місяці не зіткнувся з почуттям вини через те, що вдається жити більш менш спокійним, звичним життям, посміхатися та радіти. Та навіть якщо внутрішнього конфлікту у вас немає, то точно знаходилися ті, хто не соромився засуджувати ваше «нормальне» життя. 

Хочемо вас запевнити: відпочивати — не просто нормально, а необхідно. Це дає вам енергію, яку ви використовуєте на своєму «фронті» — допомагаєте близьким, постраждалим, підтримуєте економіку країни. Зараз як ніколи потрібно продовжувати жити. 

Добре, з відпочинком розібралися. А що стосовно подорожей? 

Ми запитали, що думає про це Артур Лупашко, засновник компанії.

 — Артуре, як гадаєш, чи нормально подорожувати під час війни?

 — Звичайно, це нормально. Це відпочинок. Він потрібний людям, щоб відновитися й надалі працювати. І неважливо ти військовий чи цивільний.

Відпочинок поблизу природи — в горах, на водоймах, в глемпінгах допомагає відволіктися, наповнитися духовно. Це зараз мега важливо, тому що щодня ми перевантажуємо себе інформацією, пов'язаною з війною. Щоб пережити цей складний період, потрібно бути уважним до себе і свого фізичного і психологічного здоров'я. Я б порадив вибирати відпочинок, який зміцнює здоров'я — на природі, зі здоровою їжею та активним проведенням часу.

Згодні з Артуром. На жаль, в країні зараз немає місць, які можна було б назвати безпечними (окрім сховищ, звісно). Тому, чом би й не проводити час у гарних місцевинах, які заспокоюють чи навіть надихають? 

Лише кілька рекомендацій:

— все ж не ігноруйте тривогу, пам’ятайте про правило двох стін. Як не крути, це ваша безпека. 

— Краще уникайте поїздок до міст, де зараз ведуться активні бойові дії. Віддавайте перевагу тим містам, де безпечніше. 

Де можна відпочити, що відвідати?

Одеса — стійка перлина біля моря.

Станом на липень 2022 року у Одесі доволі тихо та досить безпечно (дякуємо ПВО). Чого, на жаль, не можемо сказати про Одеську область. Заклади в місті відкриті та працюють зазвичай до 21:00. На море, звісно, можна тільки дивитись, та як максимум — намочити ніжки у дозволених місцях. Засмагати та купатися краще на пляжних комплексах з басейном.

Наші готелі також працюють. Ми раді облаштувати для вас комфортний та безпечний перепочинок.

В Одесі працюють Bortoli на Торговій, 19 (центр міста) та WOL.121 на Фонтанській дорозі, 121 (якраз поруч з морем). Ціни знижено, а сервіс тільки покращено. До речі, апартаменти WOL.121 здаються також у довгострокову оренду. Тому, будемо раді вас бачити, навіть з маленькими улюбленцями — дітьми та тваринками.

Закарпаття

Ще з початку війни багато українців вирушили саме до західної України. І до кордонів близько, і далі від зловісного сусіда. 

Зараз також можна відправитися до природи Карпат потягом, на авто чи автобусом. Дороги вже не такі перевантажені, як у березні чи на початку травня. 

Але є один мінус. Житло на Закарпатті значно подорожчало, та й знайти вільні домівки не так просто. До речі, в Одесі, навпаки — вартість оренди житла значно знизилась.Та ви завжди можете перевірити наявність вільних номерів у готелі Ribas Karpaty в Буковелі та Helios. 

В Луцьку відкритий Ribas Rooms Lutsk.

Зараз кожен з нас як ніколи зрозумів, що таке, коли кожен день може стати останнім. Тому, давайте собі право жити, подорожувати, насолоджуватися кожною хвилиною. Але з розумом та усією відповідальністю.

Віримо, що скоро будемо вітати один одного з перемогою, приймати ще більше гостей. А поки, підтримуємо один одного та робимо все, аби наблизити довгоочікуваний мир. Бережіть себе! 

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами