Ribas Rooms Bila Tserkva - вітайте новий готель в сім’ї Ribas

Особливо в такий час ми продовжуємо будувати, на противагу всім подіям 2022 року.

«Біла Церква — місто з високою концентрацією бізнеса, і він давно потребував такого готелю. Ми покажемо новий рівень гостинності в цьому прекрасному місті», — розповідає засновник Ribas Hotels Group Артур Лупашко.

1 червня в Білій Церкві відкрився новий сучасний готель під нашим суббрендом Ribas rooms. Сьогодні познайомим вас з новим «членом сім’ї» — що чекатиме гостей та що нового ми для вас підготували?

Відпочинок чи ділова зустріч? І те, й інше

В готелі Ribas Rooms Bila Tserkva доступно 37 номерів 6-ти категорій на 6-ти поверхах, конференц-зала на 100 місць та ресторан. Готель, де можна не тільки відпочивати, але й проводити бізнес-зустрічі в обладнаному стильному приміщенні. 

Ribas Rooms Bila Tserkva ми проектували з ціллю створити такий простір, в якому хочеться знаходитися якнайдовше. Щоб змінюючи локацію, гості могли так само змінювати свій стан — зі сконцентрованого на розслаблений, і навпаки. Відпочити в тишині, смачно поїсти, добре виспатися і продуктивно попрацювати — такі прості речі, які зараз кожен українець цінує ще більше. 

В 5 хвилинах від центру міста

Кожен з нас цінує свій час. Особливо люди зі 101 справою на день. Щоб все встигнути, треба не лише розраховувати на власний тайм-менеджмент, а й правильно обирали локацію для проживання.

Щоб наші гості не витрачали дорогоцінний час в дорозі, ми збудували Ribas rooms Bila Tserkva саме в п'яти хвилинах пішки від центру міста. Це поруч із залізничним вокзалом, тому якщо наші гості не на авто, то зможуть дуже швидко дістатися до місця перепочинку. Ми думаємо про кожного.

Вся необхідна інфраструктура знаходиться також в пішій доступності. 

Супермаркети, ринок, пам’ятки культури, безліч кафе та ресторанів — рукою подати. 

 

Що ще?

 

Особливу увагу в кожному готелі ми приділяємо номерам. Ribas Rooms Bila Tserkva не виключення. Всі деталі номерів ми спроектували функціонально, зручно, інтуїтивно зрозуміло. Все, щоб прокидаючись зранку ви посміхнулись і подумали — «який гарний день на мене чекає». А потім заварили каву і планували свій день. Віримо, що в наших номерах гостям завжди буде спокійно та приємно. 

Стосовно категорій. В готелі є як стандартні однокімнатні, так і номери з двома кімнатами — це «Люкс» та «‎Люкс»‎ з кухнею. 

Також обладнали «‎Стандарт»‎ для людей з обмеженими можливостями. З пристроями для гігієни та сантехнікою, адаптованою згідно спеціальних норм, включаючи додаткові поручні та спеціальні стульчаки.

Бізнес нових (тимчасових) реалій

Завдяки відкриттю Ribas rooms Bila Tserkva було створено 17 робочих місць, хоча відкриття нового готелю відбулося під час активної фази війни в Україні.

Ми відразу прийняли рішення, що третина прибутку буде спрямована на благодійні проекти — на допомогу ЗСУ, біженцям, постраждалим. Ведемо переговори, щоб надати частину номерів фондам, які допомагають транзитним переселенцям. Дуже важко бути осторонь ситуації в рідній країні. Комфорт наших гостей — це перш за все безпека в країні. Тому, намагаємось приблизити цю подію. Перемога за нами і все буде Україна — процвітаюча та гостинна. 

 

Будемо раді вас прийняти та обійняти в новому готелі в Білій Церкві. 

Як дістатися?

Адреса готелю — Біла Церква, вул. Олеся Гончара, 11а.

За детальною інформацією щодо маршруту та бронювання телефонуйте за номером +380980902000 або бронюйте за посиланням нижче.

 

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами