Давайте будемо людьми: як поводитися у хостелах

Кожного разу, коли вам захочеться почуватися як вдома, задумайтеся: а чи вдома ви?

Як відомо, хостели — один із найбюджетніших варіантів житла у подорожі. Це відмінна альтернатива для тих людей, які вважають за краще менше витрачати на житло і більше на емоції від поїздки й розваги. Проживання в хостелі — приголомшлива можливість познайомитися з такими ж мандрівниками, як і ви, поспілкуватися та завести друзів. Але, на жаль, гості досить часто забувають, що кімната в хостелі ≠ кімната в готелі. Над тим, аби усім було однаково комфортно, трудяться та адміністратори (нехай це і їхні прямі обов’язки, але все ж), і власне гості, такі правила. І саме про взаємні комфорт та повагу ми й хотіли б поговорити.

Не буди ближнього свого

Досить складно підлаштуватися під всіх гостей, особливо щодо питань тимчасового співжиття людей з різних країн. У кожного свої звички, свій власний розклад, і адміністратори хостелу фізично не зможуть оточити всіх належним комфортом без будь-якої допомоги з боку самих гостей.

Ми у хостелі Friday постійно стикаємося з людьми, які заважають своїм сусідам, використовуючи неймовірно пахучі засоби, абсолютно попри комфорт інших людей у приміщенні. Це стосується дезодорантів, парфумів, різних кремів і навіть спрею від комах. Намагайтеся використовувати подібні речі у вбиральні або ж на відкритому повітрі, адже далеко не всі люди добре реагують на різкі запахи.

Особливо радують гості, які дуже люблять пластикові пакети. Ті самі, які будять серед ночі всіх в кімнаті, коли їм щиро здається, що вони залишаються абсолютно безшумними, дістаючи свою зубну щітку і капці.

Один з улюблених випадків — гості, які спізнюються на потяг, та підіймають і себе, і всіх навколо мелодійним будильником рівно о 5 ранку. Можна виїжджати прямо всім хостелом! Вкрай цікава звичка є у всіх: перекушувати під час перегляду серіалу. Цим грішать багато хто, але краще відкласти цей порив до вашого приїзду додому. Тому що може ви й звикли до крихт на своєму ліжку після таких посиденьок, а ось ваш сусід по хостелу — ні.

Турбота про оточення

Ми часто помічаємо, що хтось із задоволенням може плюхнутися у вуличному одязі на чуже ліжко, навіть якщо там поки що нікого немає. Погодьтеся, мало приємного виявити незрозумілі плями, або чиєсь довге волосся на своїй подушці. Будь ласка, поважайте чужий простір.

Провітрювати приміщення дуже важливо і дуже необхідно. Тому, будь ласка, не закривайте вікна у кімнатах. Замисліться про те, що сусідові може бути некомфортно в таких умовах. Якщо вам холодно — попросіть ковдру. Якщо голосно — попросіть вушні затички, вам ніхто не відмовить. Але свіже повітря у кімнаті має бути, це в першу чергу корисно для здоров’я.

Ночі в хостелах (абсолютно всі, крім п’ятничних, але це зовсім інша історія) потрібні для того, аби відпочивати. З 11 години й до 8 ранку в кімнаті настає час для сну і не кожен буде радий тому, що ви не спите опівночі й заважаєте іншим. Постарайтеся вдосталь поспілкуватися заздалегідь, або домовтеся продовжити веселощі та бесіди в загальній зоні, під час гри, скажімо, в PlayStation.

Намагайтеся мити за собою посуд. Звичайно, для цього є посудомийки, але чашка з чужою помадою або залишками кави — не найприємніша знахідка на спільній кухні.

Є ваші кордони, а є чужі

Постарайтеся зустрічати нових гостей з посмішкою, і ви обов’язково отримаєте її у відповідь. Це найлегший спосіб встановити дружню атмосферу між людьми, щоб всім було комфортніше перебувати в приміщенні, нехай і всього пару годин. Намагайтеся бути чуйними та реагувати на прохання інших мандрівників, допоможіть радою або просто вимкніть світло.

Якщо ви відчуваєте дискомфорт — повідомте про це своєму сусідові безпосередньо. Не терпіть і не мучтеся. Звичайно, ввічливість не завжди допомагає, але не варто відразу переходити на конфлікт. Якщо трапилася проблемна ситуація, вирішуйте все за допомогою адміністратора. Він з радістю допоможе вирішити конфлікт мирно.

Звичайно, проживання в хостелі має на увазі велику кількість обмежень, деяких незручностей, але в цьому є і свої принади. Але це завжди відмінна можливість для вас, щоб подружитися з абсолютно різними людьми з різних куточків нашої планети, дізнатися щось нове і просто відмінно провести час.

І вже точно не буде зайвим згадати, що в таких готелях як наш Friday все передбачено, адже ми намагаємося зробити економне проживання комфортним! Хочете об’єднувати людей з усього світу під одним дахом? Ми знаємо, як це зробити! Наша франшиза — це універсальне готове рішення для тих, хто любить людей і обожнює спілкування. Приєднуйся до нас!

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами