Гірськолижні курорти України, як вибрати свій?

 Буковель 

     Найпрестижніший і популярний гірськолижний курорт України європейського рівня. Є унікальним за своїми природно-кліматичними умовами. Карпатські гори закривають його від холодних зимових вітрів, що створює комфортні умови для відпочинку взимку і восени. 60 трас всіх рівнів протяжністю 55 км. Деякі траси мають цілодобове освітлення. На базі Буковеля можна відпочити і оздоровитися (є джерела мінеральної води). Працює міжнародний дитячий табір. 

Це те місце, де ви можете орендувати все, що душі завгодно: сноумобілі, скіборди, сноутюби. Для початківців лижників працює лижна та сноуборд школа з можливістю як групових, так і індивідуальних занять. Крім того, школа дає уроки підвищення майстерності для досвідчених лижників.
Буковель Карпати - це не тільки гірськолижні траси і колиби:

  • лікувальний і бальнеологічний центр, 

  • дискотека, 

  • каток і дитячий майданчик, 

  • спа-центр і фітнес-центр, 

  •  російська і фінська сауна.
     

Крім усього, на свята організовуються вечері, заїзди, гуцульські забави, екскурсії, походи, запрошуються музиканти.

Яремче

     У пишному вінку гірських поселень розкинулася найгарніша квітка - знаменитий курорт українських Карпат, що допомагає відпочити не тільки тілом, а й душею. У ньому не тільки чистий гірський клімат, але й зручне розташування, а також це унікальна територія, яка знаходиться в межах Карпатського національного біосферного заповідника.

З активних розваг Яремче пропонує:

  • похід у навколишні гірські ліс

  • спуски на санках, лижах,

  • катання на конях,

  • рафтинг,

  • захоплюючі маршрути на гірських квадроциклах та велосипедах,

  • різного роду екскурсії на природі та містом.

  •  відвідини місцевих пастухів в горах, які познайомлять зі своїм побутом і навчать, як приготувати найсмачнішу натуральну овечу бринзу.

  •  профілактичний чи лікувальний курс в місцевих санаторіях.

  •  поніжитися в у величезних чанах з гарячою водою на розпаленому вогнищі, в оточенні зеленого лісу під відкритим небом.

Яремче –курорт з гуцульською культурою та дуже добре розвиненою інфраструктурою. Магазинчики, незліченна кількість ресторанів, кафе та колиби. 


Славське 

     Селище міського типу, розташований в Сколівському районі Львівської області на висоті 590 метрів над рівнем моря. Славське відомо, як гарне місце для літнього, зимового відпочинку і як гірськолижний курорт в Карпатах. 

Дуже розвинена інфраструктура, зручне транспортне розташування, сприятливий клімат, велика кількість різноманітних трас, численні будинки, готелі і бази відпочинку в Славському перетворили курорт за останні роки в один з найпопулярніших в Україні. 

Новачків порадує «Велика долина чайників» - зона для навчання початківців. Є в Славському і інші обладнані місця для катання, вибір великий. 

 5 причин обрати курорт Славське:

  • Наявність крісельного підйомника на Тростян і Високий Верх. 

  • Красиві види на Славське з гори Тростян. 

  • Траси різного рівня, кілька гір для катання. 

  • Приватний сектор Славське добре розвинений, можна зняти недороге житло.

  • Зручно добиратися поїздом і машиною. 

 

Драгобрат 

     Самий високогірний гірськолижний курорт України, розташований на висоті 1400 м над рівнем моря, на стику хвойних лісів і зони альпійських лугів біля підніжжя гори Стіг в районі гірського масиву Близниця. Унікальний рельєф схилів і необмежену кількість снігу в районі Драгобрата приваблює любителів гірськолижного екстриму. Драгобрат - перлина Українських Карпат. 

За рахунок значної висоти і унікального клімату гарантується наявність природного сніжного покриву. На Драгобрат їдуть міцні лижники і сноубордисти, для яких головне не відпочинок, а катання. Мінус курорту - важкодоступність і відсутність освітлених трас. Фішка Драгобрату - атмосфера. Особливість аудиторії: професійні лижники. 

Траси підготовлені снігоущільнюючі технікою. Необмежені можливості катання на лижах і сноубордах на цілинному снігу. 

Підйомники працюють з 9 до 18 годин. Розвинена інфраструктура і прекрасні карпатські пейзажі. Зимовий сезон часом триває і до середини травня.


Мигово 

     Сучасний гірськолижний курорт стрімко розвивається і поступово набуває популярності у відпочиваючих. Знаходиться на відстані 60 км від міста Чернівці.  

Розташований на висоті 500 м над рівнем моря біля підніжжя гір Кичера і Стіжок. До гірськолижного комплексу веде зручна дорога. Неподалік від села Мигово знаходиться урочище Солонець, відоме своїми мінеральними водами. 

Сніг в Мигово випадає рано і засинає його вже в грудні. Завдяки професійному догляду за трасами і використання снігових гармат сніговий покрив в Мигово тримається до кінця березня. 

Курорт володіє трьома лижними трасами на схилах гори Мала Кичера: протягом 1300, 1100 і 600 м. Є траса дня початківців і навіть сноутюби. Траси освітлюються, є нічне катання, а за сніг відповідають снігові гармати.

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами