Новий рік у Карпатах: свято в казковій атмосфері

Ось і настав час планувати новорічні свята! Хочете потрапити до справжньої казки? Відчути всю атмосферу зимового свята та отримати великий заряд позитиву? Тоді обов'язково відвідайте Карпати взимку.

Новий рік у Карпатах – це завжди справжня яскрава та незабутня театралізована вистава, у якій ви приймаєте безпосередню участь! Тому, якщо ви все ще у роздумах, де відсвяткувати новорічні свята, сміливо вирушайте до Карпат – там вас очікує по-справжньому казковий відпочинок! А ще тут незвичайна природа, чисте повітря, чарівна атмосфера.

Карпати — чудовий варіант для тих, хто хоче ненадовго утекти від міської метушні. По засніженим вершинам можна покататися на лижах, сноубордах, санях чи снігоходах, поласувати гарячим глінтвейном, чи карпатським аромтаним чаєм. Все необхідне знаряддя можно взяти напрокат. Також завжди є можливість вирушити у звичайну прогулянку гірськими стежками. Чаруючі пейзажі, які відкриваються з великої висоти, не залишать байдужим нікого! Активним туристам будуть цікаві екскурсії по місцевим пам’яткам. Вас очікують народні гуляння, веселощі та багато сміху. Святково прикрашені та яскраво освітлені центральні вулиці та магазини роблять Новий Рік у Карпатах схожим на швейцарське чи австрійське затишне містечко. А ще привітні жителі, чудовий сервіс, місцеве вино, народні традиції та забави – атмосфера справжнього Новорічного чарівництва вам гарантована.

Карпати чудово підходять для будь-якого виду відпочинку – романтичного, сімейного, веселої дружньої компанії. Це саме те, що потрібно для тих, хто шукає нові яскраві враження та хоче подарувати своїм близьким незабутні емоції.

 Майже у всіх готелях та санаторіях Карпат передбачена святкова програма. Захоплюючі розваги, шикарна національна кухня, тематичні подарунки дозволять відчути весь колорит головного свята у році.

В місцевих готелях створено все необхідне для вашого комфортного проживання. Кімнати різних категорій  — від стандарта до класу люкс. Додаткові послуги: баня, сауна, басейн, СПА, масаж, більярд, дитячі кімнати с аніматорами. На території є дитячі майданчики, мангали, альтанки для відпочинку.

Охочих зустріти Новий рік у Карпатах з кожним роком дедалі більше. Найкращі місця зайняті вже восени, тому не варто затягувати з вибором готелю.

Пропонуємо вам 2 безпрограшних варіанти для комфортного розташування на новорічні свята:

 Готель Ribas Karpaty

Гірськолижний готель Ribas Karpaty з вікон видно гори, ліс та річку Прутець. Відпочинок тут припаде до душі як любителям екстремальних видів спорту, так і сім'ям з дітьми.На курорті діє прокат гірськолижного спорядження, є багато трас для сноуборду і лиж. Обладнані траси для дітей. Для новачків у гірськолижному спорті працюють інструктори.

В готелі облаштований SPA-центр, турецька лазня, сауна, басейн і масаж-центр — приємні і корисні для здоров'я процедури.

Готель Helios by Ribas

«Хеліос» - це готель преміум класу, розташований у живописному місці Карпат - в Буковелі. Тут є все, щоб повністю завантажитись у поточний відпочинок, поповнити енергію та завжди використовувати з собою.

У вартість проживання входить:

·         Сніданок

·         SPA - зона (хамам, фінська сауна, басейни з холодною водою, джакузі з мінеральною водою)

·         Дитяча кімната

·         Лижна кімната

·         Парковка

·         Трансфер до підйомника


                        Дозвольте собі новорічну казку з Ribas!

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами