Подорожі під час пандемії, що необхідно знати сьогодні?

Подорожі під час пандемії, що необхідно знати?

Подорожі вже стали однією з основних потреб людини, щоб люди повністю відмовилися від подорожей в період світової пандемії, має ще багато чого статися. 

Подорожувати зараз складніше, аніж зазвичай через різного роду обмеження, а в деякі місця і неможливо. Але кордони різних країн стали все більше відкриватися - і відпустка в цьому році вже звучить як план, а не просто мрія. Але наскільки це ризиковано і чи можна взагалі захиститися від ковіда на відпочинку? Зважуємо всі за і проти разом. 

 Їхати чи не їхати? Ось в чому питання для всіх, хто замислюється зараз про майбутню відпустку. З одного боку, коронавірус. З іншого - бажання не припиняти жити, як і раніше. Хоча варто визнати, що, як раніше вже не буде. Інша реальність диктує свої правила і вносить корективи. 

Перше і основне, слід подбати про свою безпеку і людей навколо. Де б ви не знаходилися, слід дотримуватися простих правил: 

 • Залишайтеся в масці в аеропорту \ вокзалі. Беріть з собою кілька масок в поїздку, не нехтуйте іншими засобами індивідуального захисту: рукавичками або антисептиками для рук. 

 • Дотримуйтесь правил соціального дистанціювання. Якщо це можливо, дотримуйтеся дистанції в 2 метри від інших людей. 

 • По можливості виміряйте температуру перед поїздкою. Температуру регулярно вимірюють в аеропортах, і, якщо у вас з'являться симптоми COVID-19, вам можуть відмовити в посадці на борт.

Друге - важливо відстежувати в достовірних джерелах правила в'їзду в кожну країну, стежити за змінами (які відбуваються досить часто), щоб під час подорожі з вами був повний пакет необхідних документів. Деякі країни для в'їзду на їх територію вимагають надати додаткові документи, такі як:
 

 • довідка про стан здоров'я, негативний результат тесту на COVID-19 

 • паспорт про повну або часткову вакцинацію 

 • заповнити анкету в'їзду (HES-код).
 

В даний період все більше країн відкриваються для туристів з паспортами про повну вакцинацію.

Люди, які перехворіли COVID-19 , потребують вакцинації незалежно від того, подорожують вони чи ні. Переважна більшість інфікованих людей виробляють певну кількість антитіл і імунних клітин, здатних боротися з вірусом в подальшому, але ступінь імунітету може бути дуже різною.

Чи не небезпечно зупинятися в готелях під час пандемії?
Великі мережі готелів і маленькі сімейні готелі добре розуміють, що в епоху ковіда вимоги гостей до гігієни і безпеки орендованого житла підвищилися. Щоб знизити ризики для постояльців, багато готелів пропонують безконтактний заїзд і виїзд і віртуальний ресепшн, намагаються відходити від звичного типу харчування - шведський стіл.
У готелях великих світових мереж навіть рум-сервіс замінили додатком: ви робите замовлення через свій смартфон - і його залишають під дверима номера.
Соціальна розмітка і автомати з САНІТАЙЗЕР на кожному кроці - нова реальність готельного світу. Багато готелів використовують дезинфікуючі килимки, іонізатори для очищення повітря і електростатичні фільтри, а ще пропонують постояльцям безкоштовні маски.
Чистота в номерах тепер контролюється набагато ретельніше, ніж до пандемії: в багатьох готелях з'явилися таблиці з графіком останніх і запланованих прибирань, посилилися протоколи клінінгу .
Більшість готелів по всьому світу зараз дозволяють безкоштовно скасувати або змінити бронь не пізніше ніж за 24 години до запланованої дати заселення.
Відзначимо, що всі запобіжні заходи зазначені в статті впроваджені в готельну мережу Ribas, а всі співробітники повністю вакциновані, так як безпека і здоров'я наших клієнтів на першому місці.

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами