Сьогодні я впевнено заявляю, що це буде найстильніший готель Буковелі

«Сьогодні я впевнено заявляю, що це буде найстильніший готель Буковелі», — Артур Лупашко про новий об’єкт мережі Ribas

В кінці 2019 року Ribas Hotels Group відкриє свій перший готель в Буковелі. «І далеко не останній», — запевняє нас Артур Лупашко, генеральний директор мережі готелів Ribas. Дізнаємося з перших вуст чим збираються дивувати і що унікального впровадять в новому Ribas Bukovel Hotel.

Артур, чому Буковель?

«Сьогодні Буковель є найкращим гірськолижним курортом в Східній Європі і найрозвиненішим курортом в Україні. З 2014 року він впевнено зайняв нішу літніх курортів і склав конкуренцію популярним морським містечкам Одеської, Миколаївської та Херсонських областей.

У Буковелі зробили все, щоб стати цілорічним курортом:

  • створили штучне озеро Молодості, що стало прекрасною альтернативою моря;
  • обладнали пляж понтон;
  • побудували VODA Club з безліччю ресторанів, пляжних розваг і водних атракціонів;
  • розробили план і частково впровадили пішохідні та велодоріжки по всьому курорту;
  • розвинули спортивну інфраструктуру — обладнали футбольні поля, волейбольні, тенісні майданчики.

Багато українців, обираючи між Чорним морем і українськими горами, віддають перевагу Буковелі. Морські узбережжя починають поступатися доглянутим пляжам вздовж озера Молодості з обладнаними роздягальнями, шезлонгами, душем.

Як ви зрозуміли, ми не могли оминути курорт такого масштабу. До того ж, наші постійні гості та навіть туроператори все частіше стали запитувати про зимові об'єкти, мовляв, коли вже в Буковелі з'являться нові сучасні готелі. Потенційні відпочиваючі є, тож незабаром буде і готель».

Розкажіть докладніше про локацію самого готелю.

«При виборі території для будівництва Ribas Bukovel акцент був зроблений на зручному розташуванні — пішохідній та автомобільній доступності до всіх благ курорту. Ми з командою Ribas Hotels Group на Новий рік жили в готелі, який ще будується, і протестували локацію — до першого підйомника, паркінгу, магазинів, точкам продажу ski-пасів і прокату лиж йти всього 3-4 хвилини. Розташований Ribas Bukovel в с. Коровай на вул. Вишні, 162а».

У чому полягає унікальність самого готелю? Чим надихалися при проектуванні?

«Ribas Bukovel буде відрізнятися більш сучасним підходом до проектування. Ми врахували тенденції третього десятиліття цього століття, які будуть актуальні в 2020 і далі. Використовуємо трендові кольори, унікальні дизайн-рішення в наповненні номера, в екстер’єрі. У цьому ви переконаєтеся самі.

Ми не просто будуємо готелі, а розвиваємо готельну індустрію України. Ribas Bukovel буде відрізнятися не наявністю басейну або ресторану, адже дані блага є в багатьох готелях курорту. Ми намагаємося передбачити, що буде актуальним через кілька років, і враховуємо це при будівництві вже зараз. Створювати готелі майбутнього, які зможуть конкурувати з такими світовими мережами, як Marriott і Reikartz — ось наша мета. До речі, ми надихалися планувальними рішеннями саме цих мереж, але впровадили те, чого ще немає в готелях курорту. Що саме? Незабаром побачите самі».

А тепер саме час поговорити про ресторан в Ribas Bukovel. Я припускаю, тут ви теж будете дивувати?

«Безперечно. Створюючи концепцію ресторану ми надихалися улюбленими домашніми стравами, але при цьому з замахом на високу кухню. У меню ми вирішили поєднати українські та середземноморські ласощі, використовували автентичні та сучасні рецепти. Традиційні страви української кухні ви побачите в ультрастильній подачі. Буде смачно і по-новому водночас».

«Спа я б назвав космічним»

Це буде перший SPA-готель мережі?

«Перший і не останній. На SPA в Ribas Bukovel ми зробили особливий акцент — він буде космічним.

Велика SPA-зона включатиме:

  • 15-метровий басейн з джакузі
  • баню
  • парну хамам
  • фінську сауну
  • соляну кімнату
  • крижаний передбанник
  • масажні кабінети

А випити карпатського чаю гості зможуть в фітобарі».

Де ще можна розважитися в готелі, окрім SPA?

«Діти зможуть проводити час на ігровому майданчику. Ми з IMLA architects, ексклюзивними партнерами мережі, хотіли зробити її особливою. І зробили. Я вважаю, нам це вдалося.

Влітку на даху прямо над рестораном ми спроектували лаунж-зону з шезлонгами і пуфиками. Вид на гори тут зачаровує».

Саме час поговорити про ту частину готелю, де гості проводять найбільше часу. Що цікавого ми зможемо побачити в номерах?

«В готелі буде 45 номерів різних категорій. Але один буде особливим. Це номер для людей з обмеженими можливостями. У ньому всі деталі будуть зроблені на замовлення.

За державними будівельними нормами (ДБН) всі готелі в Україні зобов'язані передбачити номер для таких людей. На жаль, лише лічені готелі дотримуються цих правил. Наша мережа обрала для себе політику будівництва об'єктів максимально наближених до ДБН. Якщо і отримувати зірки, то тільки чесно. Тому всі вимоги стандартизації і норми виконуємо».

Чим потішите лижників і сноубордистів?

«Для них ми спеціально спроектували велике приміщення для зберігання лиж і сноубордів. Окремі шафи, зручні лавки для перевдягання, сушарки — тут буде достатньо місця для всіх. До проектування ми залучали професійних спортсменів і просто любителів гірськолижного відпочинку. Вони нам і підказали, що краще впровадити».

А для тих, хто і на відпочинку має працювати?

«Для них в Ribas Bukovel спроектована co-working зона на другому поверсі. Упевнений, з таким захоплюючим видом на гори ви ще не працювали. Це місце можна використовувати для проведення майстер-класів та навіть занять з йоги — досить універсальна зона. У номерах ми також передбачили робоче місце».

Якими послугами гості зможуть скористатися?

«Послугою "Підняти настрій гостеві за допомогою фірмової посмішки адміністратора". Жарт :) А якщо серйозно — ми можемо замовити трансфер, орендувати авто (спецтранспорт, квадроцикли, снігоходи), організувати дозвілля. Тур на Синевир, підйом на Говерлу, катання на санях з лайками — на курорті є чим себе зайняти. До речі, для тих хто приїхав на своєму авто навпроти готелю є критий п'ятиповерховий паркінг. Для гостей готелю він буде безкоштовним».

Артур, розкрийте таємницю — чи будуть ще готелі мережі Ribas в Буковелі?

«Безумовно. Наприклад, в Україні немає дитячих таборів, які відповідали б усім вимогам. Про це я неодноразово чую від знайомих. Тому плануємо реалізувати наш план і збудувати в Буковелі сучасний табір. Масштабна інфраструктура, спортивні зони, сцена — там буде все, що потрібно для активного відпочинку дітей. Влітку це буде табір, взимку — готель для бюджетного туриста. Зараз ми спілкуємося з головою асоціації дитячих таборів, обмірковуємо всі деталі. А поки що активно займаємося Ribas Bukovel».

Коли можна буде приїхати на відкриття Ribas Bukovel?

Зараз готель знаходиться на етапі будівництва. Першу частину запустимо до Нового року, другу частину — до травня 2020. Чекаю з нетерпінням. Сподіваюся, ви теж ;)

Впевнені, Ribas Bukovel підкорить серця всіх гостей.

Спілкувалася Вікторія Панченко

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами