Зустрічайте новий готель Ribas Duke Boutique Hotel!

У вересні, до вже немалої сім’ї Ribas Hotels додався ще один готель Ribas Duke Boutique Hotel, що знаходиться в самому центрі Одеси. Більш як 40 затишних та просторих номерів вже приймають перших гостей.

Готель розташовано навпроти Національного академічного театру опери та балету. Якщо обрати правильний час та вийти на балкон, можна навіть стати свідком однієї з репетицій. На додаток до цього, з деяких номерів відкривається панормама Одеського морського вокзалу.

Завдяки своєму розташуванню, готель чудово підходить для туристів. Сюди приїжджають насолоджуватись неспішними прогулянками центром, захоплюватись архітектурою, історичними пам’ятками і, звичайно, відвідувати відомі одеські заклади.
Поруч і Приморський бульвар, і Катериненська площа, і, звичайно ж, гомінлива Дерибасівська.

 

Враховуючи те, що діловий центр Одеси знаходиться тут же, готель підходить і для бізнес-туристів. У кожному номері облаштовано робоче місце, сніданок включено до вартості, а на території готелю працює швидкісний Wi-Fi. 

 

Окремо хочеться відзначити SPA центр з великим басейном, сауною, хамамом та тренажерною залою - чудове місце для розслаблення після довгих прогулянок, або щоб зарядитись на продуктивний робочий день.

 

Поруч з готелем знаходиться Duke Conference&Banquet Hall, що дозволяє організувати заходи будь-якого типу. Тож, якщо ви плануєте весілля в Одесі, командний тімбілдінг або ж проведення конференції, команда Ribas Duke з радістю допоможе у проведенні.

 

Ще хочеться зазначити, що в готелі облаштовано сховище на -2 поверсі на випадок непередбачуваних ситуацій.

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами