5 причин відвідати Карпати восени

Вас надихають гори? Відчуваєте захоплення від фарб осінньої природи? Тоді сміливо розглядайте відпочинок в Карпатах восени. Він, без сумнівів, подарує найяскравіші і приємні враження. В першу чергу, від насолоди чистим гірським повітрям, цікавими екскурсіями і незабутніми розвагами.

1. Погода

Замислюючись, чи варто їхати восени в Карпати, багато хто побоюється постійних злив, сильного вітру і заморозків, але в горах може спостерігатися мінлива погода у будь-який сезон року. Насправді восени можна подорожувати по гірській красі Карпат при температурі близько +15-+20 градусів.

2. Краса осінніх пейзажів.

Важливий аргумент, який розвіє усі ваші сумніви - насолода неймовірними, приголомшливими і напрочуд гарними осінніми пейзажами гір, лісів, скель і озер. Усе це на фоні яскраво-синього неба і схилів гір щедро прикрашених червоними, помаранчевими і багряними відтінками, вражає уяву і надихає на творчість та роздуми, що дозволяють випробувати ні з чим незрівняне естетичне задоволення.

3. Малолюдність. 

Відпочинок в Карпатах восени - це неповторна пригода в атмосферу заспокоєння, тиші і спокою. Тут вас чекає особлива природна магія, занурення у світ гірської казки. Восени атмосфера Карпат відрізняється спокоєм, затишком і домашнім теплом. Це ідеальні умови для релакса і гармонізації душевного стану. Поціновувачі медитація на природі їдуть в Карпати саме в золоту пору.

4. Гастрономія.

Восени місцеві жителі збирають багатий урожай фруктів, ягід, грибів і цілющих трав. Усі, хто хоче познайомитися з місцевою кухнею і культурою, зможуть вибрати відповідний варіант:

- дегустації домашніх вин, настоянок, наливок.

- Сирні дегустації. Приватні сировари успішно готують моцарелу, пармезан.

- Традиційні блюда: банош, мамалига та знамениті карпатські супи з лісових грибів.

5. Доступні ціни на житло

На початку вересня літній ажіотаж на відпочинок в Карпатах значно спадає, що дозволить вам оселитися тут в комфортних номерах за доступними цінами.

Для найліпшого розміщення пропонуємо розглянути готелі: Ribas Karpaty і Helios by Ribas

Ribas Karpaty  - сучасний готель з українським корінням, який розташувався на курорті Буковель. Це місце, де можна по-справжньому відпочити тілом та душею, насолодитися чудовими краєвидами лісів та річки Прутець. Тут продумано все до найдрібніших деталей, щоб кожен міг полюбити це місце і забажати повернутися. Варто побачити Буковель не тільки взимку, а і восени!

Номери оснащені всім необхідним для комфортного відпочинку. У дизайні інтер'єру використані пастельні кольори і натуралістичні мотиви, що дозволить вам відволіктися від галасливого міста і зануритися в світ українських традицій. На території готелю діє SPA-центр, фінська лазня, сауна, басейн і масаж.

Helios by Ribas - це готель преміум класу, також розташований у Буковелі. З нього відкривається панорамний вид на гори. Тут є все, щоб повністю зануритися в справжній відпочинок, наповнитися енергією і привезти з собою море вражень. З основних бонусів готелю - SPA зона, яка вже включена у вартість проживання. На території діє ресторан з блюдами європейської та місцевої української кухні. У готелі присутня дитяча кімната з аніматором.

Подпишитесь на наш Instagram

Мы регулярно публикуем полезные статьи о продвижении бизнеса, а также проверенные фишки маркетинга.

Подписаться
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Создать аккаунт

или
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

или войдите с помощью социальных сетей
Свяжитесь с нами!