5 причин відвідати Карпати восени

Вас надихають гори? Відчуваєте захоплення від фарб осінньої природи? Тоді сміливо розглядайте відпочинок в Карпатах восени. Він, без сумнівів, подарує найяскравіші і приємні враження. В першу чергу, від насолоди чистим гірським повітрям, цікавими екскурсіями і незабутніми розвагами.

1. Погода

Замислюючись, чи варто їхати восени в Карпати, багато хто побоюється постійних злив, сильного вітру і заморозків, але в горах може спостерігатися мінлива погода у будь-який сезон року. Насправді восени можна подорожувати по гірській красі Карпат при температурі близько +15-+20 градусів.

2. Краса осінніх пейзажів.

Важливий аргумент, який розвіє усі ваші сумніви - насолода неймовірними, приголомшливими і напрочуд гарними осінніми пейзажами гір, лісів, скель і озер. Усе це на фоні яскраво-синього неба і схилів гір щедро прикрашених червоними, помаранчевими і багряними відтінками, вражає уяву і надихає на творчість та роздуми, що дозволяють випробувати ні з чим незрівняне естетичне задоволення.

3. Малолюдність. 

Відпочинок в Карпатах восени - це неповторна пригода в атмосферу заспокоєння, тиші і спокою. Тут вас чекає особлива природна магія, занурення у світ гірської казки. Восени атмосфера Карпат відрізняється спокоєм, затишком і домашнім теплом. Це ідеальні умови для релакса і гармонізації душевного стану. Поціновувачі медитація на природі їдуть в Карпати саме в золоту пору.

4. Гастрономія.

Восени місцеві жителі збирають багатий урожай фруктів, ягід, грибів і цілющих трав. Усі, хто хоче познайомитися з місцевою кухнею і культурою, зможуть вибрати відповідний варіант:

- дегустації домашніх вин, настоянок, наливок.

- Сирні дегустації. Приватні сировари успішно готують моцарелу, пармезан.

- Традиційні блюда: банош, мамалига та знамениті карпатські супи з лісових грибів.

5. Доступні ціни на житло

На початку вересня літній ажіотаж на відпочинок в Карпатах значно спадає, що дозволить вам оселитися тут в комфортних номерах за доступними цінами.

Для найліпшого розміщення пропонуємо розглянути готелі: Ribas Karpaty і Helios by Ribas

Ribas Karpaty  - сучасний готель з українським корінням, який розташувався на курорті Буковель. Це місце, де можна по-справжньому відпочити тілом та душею, насолодитися чудовими краєвидами лісів та річки Прутець. Тут продумано все до найдрібніших деталей, щоб кожен міг полюбити це місце і забажати повернутися. Варто побачити Буковель не тільки взимку, а і восени!

Номери оснащені всім необхідним для комфортного відпочинку. У дизайні інтер'єру використані пастельні кольори і натуралістичні мотиви, що дозволить вам відволіктися від галасливого міста і зануритися в світ українських традицій. На території готелю діє SPA-центр, фінська лазня, сауна, басейн і масаж.

Helios by Ribas - це готель преміум класу, також розташований у Буковелі. З нього відкривається панорамний вид на гори. Тут є все, щоб повністю зануритися в справжній відпочинок, наповнитися енергією і привезти з собою море вражень. З основних бонусів готелю - SPA зона, яка вже включена у вартість проживання. На території діє ресторан з блюдами європейської та місцевої української кухні. У готелі присутня дитяча кімната з аніматором.

Subscribe to our Instagram

We share useful articles on business promotion, as well as proven marketing chips.

Subscribe
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Create an account

or
Registration
Registration

Sign in

Registration
Registration

or sign in with social networks
Contact us!